Nove klupe za školu u Karaševu

Nova školska godina je počela s novim klupama i stolicama za razredi od V do VIII-og. u našoj dvojezičnoj rumunjsko-hrvatskoj gimnazije .

Iako u samom početku smo htjeli da renoviramo jedan razred u našoj gimnaziji, nažalost to nije nam uspijelo ovej put zbog nedostatka novca a i ne samo 🙁 , takoda, od novca sakupenog od donacija od djec što su bili uključeni u organiziranje božićnog trga (27.489 leja), zajedno s rukovodstvam gimnazije se je odlučilo da se kupe 46 klupe, 46 stolice za učenici i 4 stola za nastavnici. To je sve koštalo 27.550 leja. Ovi objekti su jedni između najkvalitetniji što smo našli na tržištu, pogotovo za ovu cijenu i u ovom segmentu za razredi od V do VIII-og a mi se nadamo da naši učenici la da se služe sa njima za dlgo i za mlogo!

Još jednom bismo da se zafalimo svima kojima su bili uključeni u organiziranje trga, svima kojima su posjetili trg i svima kojima su ostavili donacije za našu gimnaziju! Bez vas ovo ne bih bilo!!! ❤

Škuli treba jako, jako mlogo a mi se nadamo da s ovem našim malim potezom potaknemo i drugi iz naše zajednice da se uključe u razvijanje/dotiranje naše škole!

Za sam kraj, pošto mi radimo transparentno, imate račun kao dokaz da svi sakupeni novci su ošli za gimnaziju. Nesmo ji sakrali kako nekoliko zlonamerne osobe šire laži po selu. Sram vas bilo!!!

Promjena je u našim rukama!