Akcija 24 sati Streetball Challenge

Na Božić u 25.12.2022. godine, navečer skobim se kratko s El Drago na našem Božićnom trgu. Poslje što smo se pozdravili, če nesmo se viđali odavna, pitam ga, kako je ostalo s njegovom idejom s kampionatam od basketa, pošto je tel da bude organiziran između Božića i Nove Godine? Znal sam to od našeg zajedničkog pajte Miroslava. Rekal mi je če sakupljeva djecu i če laju da probaju “prvo izdanje” da se drži. Ja sam tu noć si nastavil s mojemi stvarljami a on s njegovimi. Zanimljivo je to što, dva dana poslje, počeli smo da radimo na organiziranju Streetball Challenge Karašova koji se drži sutradan u 28.12.2022. godine. El Drago ne se manul i dogovorili smo se da Grupa Volontera, pomogne kako može. Rekoh: eh moj El Drago, kad izkratka organiziramo tako la i da ispadne, ali pa kako bude…


Sve u svemu mobilizirali smo se koj štem je mogal, postirali smo afiš, ekipe su se upisale preko Google Formsa, napravili diplome i rješili smo minimalne stvari kako da može da se sigra! Jako mlogo je značilo to što imamo sposobnu djecu pa smo se dosta živo vrčkali, i izlezno nim je! 24 sati Streetball Challenge akciju smo uspijeli da organiziramo, a djeca vele če jim je bilo lepo! Jel se moglo bolje? Jest, ali za vreme što se je uložilo u rad, ispalo je super!  

Imali smo 7 ekipe ali sigrale su samo šest: Partizan Nermiđ, Rezidencija Luka Thunder, Blue Lock, Karaševo Heat, Black Cobras, Palankuca i Dirty Bastards.

Pobjednici su bili Partizan Nermiđ, koji su nadvladali u finali ekipu iz Karaševa, Rezidenciju Luku Thunder. Za 3. mjesto borili su se Blue Lock Karaševo i Karaševo Heat, a pobjednik je bila prva ekipa.

Čestitamo pobjednicima a i ostalim sudionicima.


Hvala Draganu Udovici, Miroslavu Vernjiki, Bogdanu Tinkulu, Davoru Udovici, Alenu i Mario Jaguci, Milji Filki, Miodragu Tinkulu i ostalim koji su se uključili! Pojavili ste če kad se hoće, se može! Bravo! 

Aaa… i po nešto, kad ovako nim je izlezlo u 24 sata, za nagodinu smo sigurni če kad probamo da se organiziramo po iz vremena lamo da ju napravimo mlogo po bolje. Što pravo, to niti nela da je teško 😃.

Marian Tinkul